Usluge servisa

AUTO SERVIS IN

Obavljamo kompletan pregled i dijagnostiku svih modela putničkih vozila. Naš tim će vam pružiti kvalitetnu i brzu uslugu po pristupačim cenama. Specijalnost nam je rešavanje problematičnih kvarova.

AUTO MEHANIKA

Kvalitetna i brza usluga po pristupačim cenama. Ono po čemu se izdvajamo su rešavanja problematičnih kvarova, koje naše mušterije nisu uspevale da reše pre dolaska kod nas.

AUTO DIJAGNOSTIKA

Auto Servis IN će brzo i lako dijagnosticirati svaki kvar na vozilu uz pomoć računara koji ima software najnovije generacije.

Vulkanizerske usluge

Kod nas možete bez velikih gužvi i po veoma pristupačnim cenama izvršiti zamenu zimskih pneumatika za letnje i obrnuto, balansirati točkove sa aluminijumskim ili čeličnim felnama...

AUTO SERVIS IN JE SERVIS VELIKOG KAPACITETA I MOGUĆNOSTI

USLUGE AUTO SERVISA IN

MALI SERVIS VAŠEG AUTA

Zamenu motornog ulja, filtera vazduha i filtera klime, odnosno mali servis – možete da obavite kod nas u Auto Servisu brzo i povoljno. Nudimo Vam Originalna Ulja svetskih brendova kao i proveru kočionog sistema vašeg vozila.

+381 63 1883368
servis@autoservisin.com

Autodijagnostika

Dijagnostika kvara na svim tipovima vozila. Licencirani softver i obučeno osoblje su naša garancija kvaliteta. Za stalne klijente ova usluga je besplatna.

Obučeni majstori
Licenciran software

Servis auto klima

Servis auto klime podrazumeva kompletnu kontrolu sistema klimatizacije na vozilu: Dijagnostiku količine i koncentracije freona i ulja u rashladnom sistemu, zamena filtera ili isušivača, proveru pritiska u sistemu, dijagnostiku eventualnog curenja...

Dijagnostika gratis
Popust za stalne klijente

+381 63 188 33 68

Profesionalna i efikasna servisna služba, sa obučenim serviserima, spremna je da odgovori zahtevima kupaca u najkraćem roku